Wat zijn de kosten?

Wat kan ik voor je doen?

Ken je het gevoel dat je van het ene op het andere moment irritatie, onzekerheid, verdriet, somberheid of angst voelt? Vaak lijkt de reden snel gevonden. Kritiek van je collega, iemand negeert je, ruzie met je partner. Maar klopt de emotie wel, is het een passende reactie in die situatie? Vraag je je af waarom het steeds weer gebeurt, je er geen controle over lijkt te hebben?
Dan kan ik dit voor je doen: ik kan je inzicht geven in de principes waarop ons brein werkt. Je kunt een coachingstraject starten waar je in een paar sessies leert de theorie toe te passen. De meest intensieve is een traject waarbij je een of meer hulpvragen intensief gaat doorwerken, met de instrumenten die je geleerd worden. Hierdoor ben je aan jet leren en verwerken tegelijkertijd.

Wat kost het?

Inzet, leeswerk, en de wil om dagelijks jezelf te observeren en notities te maken. De gewenste verandering en de oplossing is (gelukkig!) in jouw eigen handen. Dat is heel belangrijk, omdat het hier gaat om een soort methode die je leert tijdens de bijeenkomsten en door het lezen, maar vervolgens je eigen maakt in de tijd daartussen!

Wat kost 1 sessie

Immaterieel: elke keer neem je de opbrengst van de tussenliggende 2 weken mee en je denkt na over wat je wilt bespreken.
Materieel: Een sessie van 1 uur kost 95,- incl. BTW voor particulieren. Voor bedrijven kost het 175,- per uur.

Lengte van een traject

Meestal groeit een traject: je begint en kijkt na een paar sessies: is dit helpend? Dan ervaar je het zelf, wat het je oplevert en wat het je waard is.
Een traject kan bestaan uit 5 tot 7 sessies, dan ontstaat er zicht op de eigen patronen. Een traject waarbij je het instrumentarium leert toepassen, keer op keer, kan -afhankelijk van inzet en problematiek, en afhankelijk van de gewenste mate van groei- tussen de 20 en 35 keer zijn.

Regeling

Als kosten een groot issue zijn ga daarover dan met mij in gesprek! Je bent welkom met je voorstellen. Meestal is een regeling te treffen.

Voor vragen vul het onderstaande formulier in: